• LET OP! Alle bestellingen tussen 5 en 14 augustus worden 14 augustus verzonden!
  • LET OP! Alle bestellingen tussen 5 en 14 augustus worden 14 augustus verzonden!

Over HerbOlive

Natuurlijke Cosmetica uit Griekenland

Parabenen vrij - genetisch gemodificeerd organisme (ggo) vrij - Dierproef Vrij - Dermatologische getest

Eenmaal geopend 12 maanden houdbaar

Eigen Import vanuit Griekenland.

MIDDELLANDSE NATURAL CARE - natuurlijke cosmetica in biologische kwaliteit - Cosmetische producten uit Kreta / Griekenland met Cosmetische Arganolie Natuurlijke cosmetica op basis van biologische olijfolie, aloë vera en kruiden. Hier vindt u een breed scala van geselecteerde natuurlijke producten en schoonheidsproducten en ALOENATURA HERB OLIVE cosmetica uit Kreta voor uw persoonlijke verzorging en hygiëne! Olijfolie is niet alleen synoniem voor gezonde voeding, maar het is ook bewezen dat het een van de meest effectieve en milieuvriendelijke producten voor schoonheid en persoonlijke verzorging is. Sinds duizenden jaren gebruiken de Grieken olijfolie voor een natuurlijke, heldere huid en een mooi uiterlijk. Ontdek je geheim, met de producten van Herb Olive & AloeNatura een reeks van producten die rijk zijn aan natuurlijke ingrediënten voor gezicht, handen en lichaam haar, op basis van de antioxiderende werking van pure olijfolie uit Kreta.

ACTIValoe® ACTIValoe® - Het verschil is de kwaliteit Superieure producten te leveren van hoge kwaliteit met uitzonderlijke voordelen voor de consument. Vandaag verwacht de consument meer effectieve en consistente producten. Waar ze op kunnen rekenen, keer op keer. Aloecorp biedt wat geen enkel ander aloë vera leverancier kan - Standaardisatie! De ACTIValoe® garantie biedt de klant zekerheid dat hun aloë ingrediënt de gunstige eigenschappen van de plant behoudt. Aloecorp's ACTIValoe® overschrijdt niet alleen de door de International Aloe Science Council's (IASC) normen Certification Program voor de inhoud en zuiverheid, maar nog belangrijker, Aloecorp is de enige leverancier te kwantificeren en te garanderen 10% polysaccharide (droog gewicht) retentie door middel van onze unieke gepatenteerde proces. Daarnaast laat Aloecorp de werkzaamheid van aloë vera toenemen door het polysacharidegehalte de moleculaire traject van 50.000 tot 200.000 Dalton. Alleen Aloecorp, door middel van dit gepatenteerd productieproces, kan het behoud van de gezonde voordelen van Aloë vera te garanderen. Aloecorp is enkel voor de meest uitgebreid geteste Aloë vera beschikbaar.

Madis SA maakt gebruik van biologische Aloë vera, ACTIValoe® door Aloecorp.

Fruit.

In onze produkten gebruiken we verschillende fruitextracten om cosmetische formuleringen te verrijken en daarmee tot een betere en meer natuurlijke producten te leveren aan de eindverbruiker. Sommigen van hen zijn: • Kokosolie. Het is ideaal om vocht en zachtheid tijdens het bruiningsproces te behouden voor de huid. • Perzik-extract. Verrijkt met eiwitten, vitaminen en vezels, het is natuurlijk antioxidant, bacteriedodend, samentrekkende en verzachtende eigenschappen. • Sinaasappel. Het is keratolytische, adstringerend, anti-oxidant, bacteriedodende en rustgevend. • Citroen. Het heeft anti-oxidant, bacteriedodend, samentrekkend, hydraterende en verzachtende eigenschappen. • Aardbei. Het is vochtinbrengend op de huid aanbod antioxidant, hydraterende en bacteriedodende eigenschappen. • Avocado. Avocado olie bevat fytosterolen en vitaminen en biedt uitstekende fatting en hydraterende eigenschappen voor de huid en het haar. • Abrikoos. De abrikoos verwijdert de dode cellen van de huid, het herstellen van het uiterlijk. • Guarana. Het is een zeer belangrijke bron van cafeïne met lipolytische, samentrekkend, stimulerend, veitonic en antibacteriële eigenschappen. • Bittere Sinaasappel. Het heeft kalmerende, anti-oxidant en anti-bacteriële eigenschappen en stimuleert ook de lipolyse proces. • Granaatappel. Rijk aan vitaminen, vooral C en B-type en mineralen. Het heeft samentrekkende eigenschappen, ondersteunt en beschermt de huid en het haar tegen UV-schade door vrije radicalen.

Zaden.

Madis SA gebruikt amandelolie, tarwe-extract, zonnebloem extract, arganolie en verscheidene andere zaden extracten om zijn natuurlijke cosmetica verrijkt met actieve ingrediënten die voordelen voor de huid en lichaam. • Tarwe extract. Eiwitten en vezels verrijkte extract ideaal om te voeden, hydrateren en verzachten de huid. • amandelolie. Het balanceert en herstelt het vocht in het lichaam. Het is een uitstekende natuurlijke moisturizer. Het voedt de huid en het is geschikt voor alle huidtypes. • Amazon olie / Andiroba. Het is een natuurlijke olie die vochtinbrengende en insectenwerende eigenschappen heeft. • Argan olie. Wanneer toegepast op de huid anti-inflammatoire, acne reductie en vochtretentie-eigenschappen. • Zonnebloem extract.It heeft anti-oxidant en anti-vrije radicalen eigenschappen die is gebruikt voor huid- en haarverzorging.

Kruiden.

We gebruiken veel kruidenextracten als actieve ingrediënten voor onze producten. Sommigen van hen zijn: • Kamille-extract. Verrijkt met etherische oliën is het kalmerende, anti-irriterende en anti-inflammatoire eigenschappen. • Calendula extract. Anti-inflammatoire, kalmerende en antibacteriële zijn de voornaamste en belangrijkste eigenschappen • Lavendel. Het is een ontspannen, antiseptische, antibacteriële en ontstekingsremmende natuurlijke ingrediënten. • Mint. Het heeft een helende en schimmelwerende eigenschappen. Het heeft ook Neuroprotective en neurochemische eigenschappen. • Dittany. Dittany heeft antibacteriële, antifungale en antibacteriële eigenschappen ervan door de fenol carvacrol. Het is gebruikt als een antireumatische, oxytocic, maag- en helend.

Bomen en Planten

Madis SA gebruikt de volgende boom en plantenextracten die afkomstig zijn van hun wortels, hun bladeren of hun innerlijke of uiterlijke schors. • Eucalyptus. Olie van Eucalyptus heeft een stimulerend middel, antiseptisch, aromatische en hydraterende eigenschappen. • Ginger. Het heeft een ontstekingsremmende en antibacteriële werking. Gemberextracten wordt gezegd dat de bloedsomloop toenemen door alle ingrediënten en reguleren hydratatie vanwege het gehalte aan polysachariden en aminozuren. • Kaneel. Het heeft tonificerend, energieke, anti-irriterende en antibacteriële eigenschappen. • Rose. Het bevat tannines en essentiële oliën, met samentrekkend, anti-bacterieel, anti-inflammatoire en anti-oxidant eigenschappen. • Magnolia. Bevat flavonoïden, alkaloïden en lignants. Magnolia extracten verzorgen de huid en het voorkomen van "UV-geïnduceerde spanning". Het heeft anti-irriterende en anti-bacteriële eigenschappen. • Witch Hazel. Het bevat tannines, flavonoïden en mineralen en heeft samentrekkend, anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen. • Citronella. Het heeft actieve essentiële oliën en is een natuurlijke muggenspray. • Groene Thee. Bevat hoge niveaus van tannines en flavonoïden en heeft een anti-microbiële, anti-inflammatoire en radicale doorblazen (of anti-oxidant en antiaging) eigenschappen. • Jasmine. Het is natuurlijk geëxtraheerd met anti-depressivum, ontspannen en anti-inflammatoire eigenschappen.

Honing.

Madis SA maakt gebruik van honing extract in shampoos, zeep en handcrème. Vocht-balancing extract afkomstig van Honey bestaande uit mineralen, aminozuren en oligosacchariden. Maakt de huid fluweelzacht en soepel. Het is een huid-conditioning-agent, natuurlijke vochtinbrenger en moisturizer. Groenten

Ook erkenen we het belang van actieve ingrediënten van natuurlijke hulpbronnen, zoals groenten, fruit, kruiden en diverse bomen en planten en heeft een diepe kennis van hun gebruik in cosmetica en huidverzorging. De belangrijkste plantenextracten we gebruiken is wortel extract en komkommer extract. • Wortel olie. Het is een natuurlijk antioxidant, voor bescherming tegen UV-straling en een natuurlijke bron van vitamine A. De belangrijkste plantaardige wij in onze cosmetica en specifiek in onze looien producten wortelolie. Het belangrijkste voordeel is een hoog gehalte aan beta-caroteen. Deze krachtige anti-oxidant helpt de huid beschadigd door ultraviolet licht te rehabiliteren. Daarnaast wortel bevat vitamine E, K, C, PP, aminozuren, pantheon en folia zuren, essentiële en vette olie, calciumzouten, fosfor, jodium en ijzer. Wortel is een goede antiseptische en wordt gebruikt om wonden en snijwonden genezen. Geraspte rauwe wortel wordt aangebracht op het gebroken oppervlak voor. Zijn olie is een geweldige vochtinbrengende component. • Komkommer extract. Het is ideaal om de huid te vernieuwen en herstellen vochtbalans van de huid. Daarom gebruiken we het in After sun producten waar verfrissende en verjonging na blootstelling aan de zon nodig.